PERSONVERNERKLÆRING

– INNSAMLING OG BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER

Behandling av personopplysninger – oppfyllelse av kontrakt

I forbindelse med kjøp hos PARK har du skrevet inn en rekke personopplysninger, som

• Navn
• Adresse
• E-postadresse
• Telefonnummer
• Betalingsinformasjon

Vi behandler denne informasjonen i forbindelse med ekspedering av innkjøpene dine. De er nødvendige for at vi skal kunne oppfylle vår del av handelen [samt i en etterfølgende periode på 5 år, iht. Bokføringsloven]. Deretter slettes opplysningene.

Hvis du har bestilt levering vil informasjon om navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse bli utlevert til ett av fraktfirmaene våre, for tiden. GLS, PostNord eller DSV, med mål om å levere varene dine.

Behandling av personopplysninger – samtykke

Hvis du krysset av i boksen «Ja, jeg samtykker til at dere kan ta kontakt via e-post med nyheter eller tilbud», behandler vi e-postadressen din og opplysninger om dine kjøp hos oss, til det ikke lenger er relevant. I praksis vil det si til du gjør oss oppmerksomme på at du ikke vil motta e-poster fra oss lenger.

Du kan alltid trekke tilbake samtykket. Dette kan du enten gjøre ved å bruke lenken i bunnen av e-postene våre, eller ved å ta kontakt på infor@parkstyling.com og gi beskjed om at du ikke vil motta flere nyheter og tilbud.

Innsamling av personopplysninger

Innsamling av personlige kundeopplysninger på PARK skjer innenfor rammene til eksisterende lovgivning og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

PARK samler inn informasjon om brukere fra tre kilder:

• Fra informasjonskapsler når du besøker nettstedene våre – f.eks. IP-adresse, viste sider, viste kategorier, viste merker, samhandling/klikk og søk.
• Fra kjøp – f.eks. demografiske data, e-postadresse, betalingsinformasjon, varer, ordrebeløp, merker og hyppighet. Inkludert transaksjons-e-poster – f.eks. en ordrebekreftelse og sendebekreftelse.
• Fra brukeratferd og -engasjement med den sendte kommunikasjonen, inkludert e-poster – f.eks. åpningshyppighet, klikkmønster og interesseområde.

Innsamling av informasjon tjener forskjellige formål:
• Forpliktelser. For å kunne oppfylle forpliktelsene vi har til deg som kunde eller bruker av tjenestene våre – f.eks. kjøp, fakturering, kundestøtte og kundeklubb.
• Kundestøtte. For å kunne utføre kundestøtte via e-post, chat eller telefon. For å svare på spørsmål om en ordre eller tidligere ordre, rette feil og veilede kunden.
• Markedsføring. For å vise inspirasjon, produkttilbud/tjenester og personlige anbefalinger via nett og e-post.
• Kundeopplevelse. For å forbedre kundeopplevelsen når du samhandler med PARK, som f.eks. å gjøre opplevelsen din mer personlig, og å utvikle nye funksjoner og produkter. Dette omfatter også å administrere, beskytte, drive og vedlikeholde nettstedene våre, systemadministrasjon og sikkerhet, og å gi samtykke til statistikk som brukes av siden, kjøp og å forbedre forståelsen av kunders foretrukne produkter.
• Bedrageri og risiko. For å forhindre bedrageri og gjennomføre rimelige risikovurderinger.
• Lovgivning. For å overholde den til enhver tid gjeldende lovgivningen.

Datasikkerhet

Uansett om vi behandler personopplysningene dine med mål om å oppfylle en kontrakt eller på bakgrunn av ditt samtykke, vil vi alltid behandle personopplysningene sikkert og fortrolig i henhold til gjeldende lovgivning, inkludert persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Opplysningene dine vil bare brukes til formålene de er samlet inn for, og vil slettes når dette formålet er oppfylt eller ikke lenger relevant.

Vi bruker tredjeparter til å behandle betalingsinformasjonen din i Reepay, og til å håndtere kjøpene.

Vi har inngått avtaler om databehandling med disse databehandlerne, som er vår garanti for at de vil overholde gjeldende regler om beskyttelse av personopplysningene.

Statistiske verktøy

Vi bruker forskjellige analytiske verktøy – f.eks. Google Analytics, som hjelper oss med å samle inn statistikk om bruken av PARK-nettstedene, og til å gi kundene en bedre opplevelse.

Markedsføring/retargeting

PARK samarbeider med andre virksomheter for å forbedre annonsene på nett og å sikre at du kun blir vist relevante annonser. I denne forbindelse bruker vi følgende leverandører: Facebook, Digital Advisor, Youtube, Instagram og Google. Hvis du ikke vil bli vist denne typen annonser kan du ta kontakt med oss på norway@parkstyling.com


Opplysninger, motstand, endring, dataportabilitet og sletting

Du kan alltid kontakte oss for å få vite hvilke personopplysninger vi har om deg. Du kan gjøre dette via henvendelse til

Park Concept A/S
Østergade 9,
DK-6000 Kolding
E-post: norway@parkstyling.com


Hvis opplysningene våre inkluderer feil kan du alltid be om at de blir korrigert slik at de stemmer, på samme måte som du har rett til å få utlevert opplysningene i et vanlig format (dataportabilitet). Har du har ønsker om endring eller dataportabilitet er du velkommen til å skrive til oss på den ovennevnte e-postadressen.

Hvis du ikke vil at vi skal behandle personopplysningene lenger, eller hvis du vil at vi skal begrense behandlingen av personopplysningene, kan du også sende en forespørsel om dette til den ovennevnte e-postadressen.

Hvis du vil trekke ditt samtykke til behandling av e-postadressen din (slik at vi kan sende deg nyheter og relevante tilbud), kan dette gjøres når som helst ved å trykke på en lenke i hver enkelt nyhets-e-post.

Hvis du vil sende inn en klage om PARKs behandling av personopplysningene kan dette sendes til det danske datatilsynet, adresse: Borgergade 28,5., DK-1300 København, telefon +45 33 19 32 00 e-post: dt@datatilsynet.dk.

TILBAKE TIL TOPPEN